5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Mono blok gövde mimarisı grup sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara usturuplu biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında uyanıklık edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi kucakin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın kapıları sadece müstacel durumlarda binadan kaçışı peylemek bileğil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Yaman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış bapları olarak da hatıralan bu bapların tasarrufı yalnız elden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını mukannen bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin idrak süresine derece gün kazanmanızı esenlar.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın kapısı, autarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez Yangın Kapısı yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Ankara Yangın Kapısı koparmak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları Yangın Kapısı Fiyatları ile alakadar heves ettikleri bütün mevzular üzerine bilim sahibi olabilirler.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın acilen gayrimeskûnşeşlmasına imkân tanır, bina eminğini sağlamlar. Acil çıkış Yangın Merdiveni Kapısı kapıları binaların kuruluşsına ve makroliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page